Få navn og karakteristika på din guide/skytsengel

DKK 300,00

Lær din skytsengel bedre at kende

Kategori:

Guide, vejleder, skytsengel. Kært barn har mange navne og det er ikke så vigtigt hvad vi kalder dem, blot kan det være en stor hjælp, at vide hvem man skal kalde på og henvende sig til.

Som navnene indikerer, er skytsengle og vejledere nogen der både passer på os og hjælper os på vej i livet. Det er moralske væsener der ønsker at støtte os i at være vores mest oprindelige, smukke og kærlige selv. Er livet svært, kan vi altid søge trøst hos vores vejleder og vide at vi får al den hjælp vi har brug for.

Metoden jeg benytter:

Ved at kombinere englekort med klarsyn, følelse og hørelse og via min egen vejleder, finder jeg navn og egenskaber hos din guide. Jeg plejer også at få nogle beskeder om, hvordan du nemmest vil kunne komme igennem til denne guide.

Jeg er uddannet Certified Angel Card Reader og har erfaring fra flere tusinde englekortoplæg. Undervejs i uddannelsen har jeg lært en teknik til at finde skytsengle/vejledere/guider, men ved at få min egen vejleder med i processen har jeg erfaret at jeg får mange flere oplysninger med til dig. Det er også en måde jeg dobbelttjekker resultatet på.

Det eneste jeg har brug for er at se et billede af dig, så  send mig et link eller et foto på info@jomfruane.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Få navn og karakteristika på din guide/skytsengel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen