Fjernhealing

DKK 300,00

Kategori:

Intuitiv healing foregår ved at jeg åbner mig op, beder om hjælp, kalder på englene, ser hvem der kommer og mærker herefter hvilke problemstillinger der skal heales på. Det er normalt ærkeengle der kommer sammen med mine egne guider, men jeg møder nogen gange også andre engle omkring dig. Ærkeenglen Rafaels grønne energi er altid til stede, men ellers er det forskelligt hvem der kommer.
Måden jeg finder ind til din problemstilling består af mange intuitive oplevelser, som jeg samler op. Fx ser jeg ofte farver hvis dine chakra er i ubalance og jeg ser hvordan denne farve ændre sig, når jeg healer på det. Jeg hører ord og ser hvilke engle der er til stede, for de har hvert deres arbejdsfelt.
Jeg anvender altid en bjergkrystal, men kan også tage andre redskaber med, afhængig af hvordan vores energi er.
Som regel i slutningen, men nogen gange før, trækker jeg ét englekort, som kan give dig nogle gode råd om hvad du skal gøre for selv at støtte healingen i dagene efter. Undervejs modtager jeg clairvoyante beskeder fx om hvad ubalancen stammer fra og hvordan den rettes op. Det er forskelligt hvilke beskeder der skal gives og jeg kan ikke bestille svar. Du er i gang med en udvikling og det er denne der bliver understøttet.
Jeg gennemgår din krop systematisk og åbner samt renser dine chakra. Herefter lader jeg energierne flyde ind i dine chakra og slutter af med at lukke dig helt.

Det tager normalt en lille time fra jeg åbner op til jeg lukker ned og skriver en mail til dig med beskederne.

 

Healingen foregår ved, at vi aftaler et tidspunkt hvor du har tid til at slappe af.Du kan både sende mig en mail med et ønsket tidspunkt før og efter købet. Normalt har jeg tid indenfor få hverdage. Jeg healer mellem klokken 10 og 17 på hverdage, men spørg hvis du har andre ønsker.

Du behøver ikke at fortælle mig, hvorfor du gerne vil have healingen, men er selvfølgelig velkommen, hvis det hjælper dig at skrive om formålet.

Jeg vil gerne have du sætter eller lægger dig og lukker øjnene og mærker efter i dig selv. På den måde kan jeg bedre opfatte om der skulle være nogen beskeder til dig undervejs i min kontakt med din energi.

Jeg slutter af med at trække et englekort til dig, som vil kunne støtte dig i tiden bagefter healingen og sender dig en beskrivelse af hvad jeg oplevede sammen med eventuelle beskeder til dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjernhealing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen