Svar på ét spørgsmål

DKK 100,00

Stil et spørgsmål til englekortene

Kategori:

Søger du svar på et spørgsmål eller en udfordring, er det et fantastisk udviklingsværktøj at bruge englekort. Kortenes svar er altid en hjælp til at finde den bedste udviklingsmulighed for dig.

Når jeg søger svaret på dit spørgsmål bruger jeg “træk et englekort”- metoden. Det er en metode du selv kan lære, men her får du altså mulighed for at trække på min erfaring som mangeårig englekortlæser. Lær at lægge englekort her: Træk et englekort

Når du spørger mig, får du min erfaring med kortene gennem flere tusinde øvelser og spørgsmål. Jeg har en dyb kontakt med mine kort, men svaret er altid en tolkning af kortet – og det er denne du får af mig.

Stil dit spørgsmål i feltet “Ordre bemærkninger”.
Du kan betale med Mobile Pay hvis du vælger “Bankoverførsel” som betalingsmetode og benytter telefon 30202073.

Spørgeteknik:
Det er altid langt bedre, at stille spørgsmål om hvad du skal gøre eller lære for at opnå det du vil, end at spørge om det kommer. Dette skyldes formodentlig, at vi altid har vores frie vilje, og at vi alle har evner for at manifæstere det liv vi ønsker os.

Eksempel: “Hvad skal jeg gøre for at få en kæreste?”, i stedet for at spørge “får jeg en kæreste?”.

Det er muligt med de teknikker jeg har lært, at få tidsangivelser, ja/nej-svar og forudsigelser. Men jeg føler mest for at give svar, der kan lære dig noget og hvis jeg sidder med et spørgsmål hvor du fx søger ja/nej-svar, så oplever jeg ofte at der kommer yderligere guidning til dig. Denne giver jeg med.

Du har altid din egen frie vilje og du skal selvfølgelig kun tage det til dig som du kan og vil.
Du er velkommen til at lade min intuition bestemme hvilket kortsæt der skal bruges, eller du kan vælge i mellem nedenstående:

Engletarotkort: Fairy Tarot, Archangel Power tarot og Angel Tarot Cards.

Oracle Cards: Archangel Oracle Cards, Mary Queen of Angels Oracle Cards, Messages from your Angels Oracle Cards, Assendent Masters Oracle Cards, Magical Messages from the Fairies Oracle Cards,  Angel Theraphy, Saints & Angels, Healing with the Angels, Archangel Michael, Archangel Gabriel, Indigo Angel Oracle Cards, The Romance Angels Oracle Cards, Life Purpose Oracle Cards, Past Life Oracle Cards, Taking to Heaven, Loving Words from Jesus.

Specialsæt er:

Romance Angels – Til spørgsmål om kærlighed og forhold
Rafael – HelbredLife Purpose Oracle Card – Om job, uddannelse og erhvervsmæssigt livsformål
Past Life – Om livstemaer du har med fra tidligere liv
Talking to Heaven – Besked fra en elsket afdød
Life Purpose – Hvilket erhverv du vil befinde dig bedst i

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Svar på ét spørgsmål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll til toppen